Proiect I.A.B.

Suprafața

166mp

Proiectul I.A.B. a fost amenajat în stil contemporan cu influențe neoclasice, minimaliste și glamour.

Stilul contemporan este o alegere excelentă, deoarece se bazează pe linii curate, detalii elegante, forme simple și materiale de calitate, ceea ce creează un aspect sofisticat și aerisit, un echilibru perfect între funcționalitate și eleganță. Astfel, spațiul va fi unul atemporal și plin de personalitate.

Viziunea noastră pentru acest spațiu a fost aceea de a crea o atmosferă caldă, liniștită și primitoare, care se materializează prin intermediul unei palete de culori neutre cu accente de albastru cobalt. Această alegere cromatică nu doar că accentuează funcționalitatea, dar creează și o senzație de spațiu deschis și aerisit.

Contrastul cald-rece este un element cheie în designul interior care adaugă adâncime și dimensiune spațiului. Prin combinarea culorilor neutre și a tonurilor calde cu accente de nuanțe reci, am creat un echilibru si un impact vizual puternic.

Inspirată de frumusețea naturii, finisajele folosite în această amenajare aduc o atmosferă caldă și plăcută, menită să ofere o senzație de confort și intimitate.

Mobilierul demonstrează că funcționalitatea poate coexista armonios cu estetica și devine artă în sine. Liniile curate și formele sculpturale redefinesc spațiul, contribuind la conturarea unei atmosfere autentice.

Amenajarea ne amintește că eleganța nu este doar despre aspect, ci și despre cum se simte un spațiu. Fiecare detaliu, de la alegerea culorilor până la amenajarea atentă, contribuie la crearea unei experiențe memorabile și unice.

Solicită o ofertă

Hai să descoperim împreună tot potențialul spațiului tău!

    Solicită și