O echipă de profesioniști dedicați creării de spații interioare funcționale și estetice care să răspundă nevoilor și preferințelor fiecărui client.

Solicită o ofertă

Hai să descoperim împreună tot potențialul spațiului tău!

  Solicită și

  Telefon

  0799 219 507

  Adresă

  Calea Circumvalațiunii nr.2-4, Incuboxx, Timisoara

  Întrebări frecvente

  Putem lucra împreună doar pentru amenajarea unui living?

  Sigur, amenajăm fără a impune un număr minim de mp, spații sau locație. De la interior la exterior, considerăm că fiecare proiect este o provocare și ne ajută să creștem.

  Faceți voi mobilierul sau colaborați cu cineva?

  Noi gândim în detaliu fiecare aspect al mobilierului, de la funcționalitate, la materiale și accesorii. De execuția mobilierului se ocupă însă colaboratorii noștri, care în baza schițelor tehnice realizate de noi pot oferta foarte ușor fiecare proiect.

  Ce înseamnă deviz?

  Devizul este, pe scurt, o listă de cumpărături în care fiecare piesă de mobilier sau obiect decorativ din amenajare are mai multe variante, cu număr de bucăți, preț, culoare, link produs de la diferiți distribuitori, colaboratori ai noștri.

  În ce constă implementarea?

  Implementarea reprezintă de fapt execuția proiectului, aducând amenajarea de la stadiu de proiect la realitate. Ne asigurăm ca fiecare întrebare are un răspuns, fiecare provocare are o soluție și că toate decurg cum trebuie. Astfel mergem pe șantier în fiecare etapă importantă și verificăm lucrările. După ce finisajele sunt gata, se fac măsuratorile finale ale mobilierului la comandă, lansăm comenzile produselor din amenajare, facem recepțiile tuturor și pregătim locuința pentru a vă putea muta acasă.