Proiect G.P.

Suprafața

48mp

Stilul minimalist este mai mult decât o modalitate prin care să amenajezi locuința într-un mod practic și estetic, el prezintă o stare de spirit, o viziune asupra vieții care influențează spațiul în care locuiești.â

Acestea fiind spuse, în continuare vă prezentăm un nou proiect de design interior realizat într-o manieră modernă și minimalistă. Amenajarea se remarcă prin simplitatea liniilor drepte, acuratețea spațiului și atenția deosebită la detalii.

Dormitor matrimonial G.P.

Zona de dormit a dormitorului matrimonial este marcată de un riflaj cu textură de lemn ce vine în continuarea tăbliei patului până la nivelul tavanului. În planul secundar este prezent un tapet floral cu accente de culori vibrante ce marchează zona de stat.

Dining și living G.P.

Delimitarea funcțională dintre living și dining este clară, însă am dorit să evidențiem zona de dining prin scaunele și fâșia de culoare accent de la nivelul peretului. Astfel că, deși cele 2 spații sunt foarte bine delimitate ca funcțiuni, amenajarea este una unitară, iar spațiile coexistă împreună.

Gama cromatică predominantă este formată din culori calde și neutre precum alb, crem, bej și gri, pentru a crea o atmosferă intimă și caldă. Albastrul cobalt dă viață spațiului și îl scoate din anonimat, creând un contrast puternic.

Solicită o ofertă

Hai să descoperim împreună tot potențialul spațiului tău!

    Solicită și