Living A.K.

Suprafața

81mp

Acest proiect combină armonios stilul scandinav cu accentele japandi, creând un spațiu care celebrează naturalețea, funcționalitatea și minimalismul. Acest design reprezintă un echilibru perfect între estetica nordică și influențele est-asiatice, oferind un refugiu plin de calm și armonie.

Bucătărie A.K. și Dining A.K.

Fundamentul acestui proiect este stilul scandinav, apreciat pentru utilizarea elementelor naturale și pentru accentul pus pe funcționalitate. În completare, elementele stilului japandi aduc un strat de minimalism sofisticat, cu o înclinație pentru materiale organice și forme simple. Această combinație oferă o experiență unică, în care fiecare element al designului are scopul său, fără a sacrifica frumusețea sau confortul.

Dormitor matrimonial A.K.

Conceptul amenajării este inspirat de spațiile japoneze, cu un accent deosebit pe estetica wabi-sabi, care celebrează imperfectiunile și frumusețea naturală. Mobilierul în acest design nu este doar funcțional, ci devine sculptural, cu forme organice inspirate direct din natură ce redau un dinamism aparte fiecarei incaperi.

Birou A.K.

Paleta de culori este dominată de tonuri neutre – crem, bej și gri – care creează o bază calmă și relaxantă. Accentele de galben-portocaliu și verde olive sunt folosite cu măsură pentru a adăuga vitalitate, echilibrând neutralitatea cu puncte de culoare calde și primitoare.

Solicită o ofertă

Hai să descoperim împreună tot potențialul spațiului tău!

    Solicită și