Living T.B.

Suprafața

84mp

Un living armonios și echilibrat poate fi creat chiar și prin combinarea unor stiluri aparent opuse. În acest proiect, am adus împreună elemente de design minimalist, influențe boho și neoclasice, precum și o notă industrială, pentru a crea un spațiu unic și plin de personalitate.

Biblioteca cu structură metalică alcătuiește un spațiu vertical aerisit și a fost folosită pentru a echilibra mobilierul sculptural realizat din materiale naturale. Adăugând materiale precum ratan, iută, lână, lemn și bumbac, am reușit să aducem natura în interiorul casei, culorile naturale și texturile organice creând o atmosferă călduroasă și primitoare.

Baie etaj T.B.

Amenajarea băii este una minimalistă, în care s-a urmărit crearea unui spațiu funcțional.

Mobilierul regăsit în spațiu este definit prin linii simple și forme geometrice clare.

Mobilierul ales păstrează simplitatea, precum și liniile drepte, clare și geometrice specifice stilului minimalist. Această abordare funcțională și practică te va cuceri prin puritatea formelor și astfel nimic nu va tulbura atmosfera relaxantă și ordonată a băii tale.

Pe lângă designul modern și eleganța obiectului în sine, o cadă freestanding vine cu o mulțime de alte avantaje pe care nu le poți ignora: flexibilitate în amplasare, facilitează curățarea, eliberează spațiul.

Baie parter T.B.

Cu siguranță ai văzut multe băi mari amenajate frumos, însă băile mici sunt cu adevărat o provocare.

Am creat astfel o baie modernă și minimalistă, care se concentrează pe funcționalitate, paleta cromatică neutră făcând ca baia să pară mai spațioasă și mai luminoasă.

Fiecare element este așezat cu atenție pentru a crea un spațiu care să fie atât frumos, cât și util. Dulapul din nișă este un element cheie al acestei amenajări, permițându-ne să profităm de fiecare centimetru disponibil.

Bucătărie T.B. și Dining T.B.

Bucătăria este unul dintre cele mai importante spații din casă, de aceea este esențial ca amenajarea ei să fie funcțională, estetică și adaptată stilului de viață al proprietarilor.

În ceea ce privește gama cromatică, am optat pentru o paletă neutră, în care predominant este non-culoarea alb.

De ce am ales albul? Simplu! Ne dorim ca funcțiunea să primeze, fără a sacrifica stilul sau frumusețea, iar spațiul să fie cât mai luminos și primitor. În plus, albul este o culoare care se asociază cu eleganța și curățenia.

Stilul amenajării este unul neoclasic, cu influențe minimaliste și glamour. Pentru a adăuga un plus de eleganță, am adăugat elemente aurii în decor, accente ce redau o atmosferă luxuriantă.

Paleta de culori, inspirată din culorile neutre ale naturii, te îmbrățișează într-un mod subtil și elegant. Tonalități pământii, nuanțe de bej alături de accente calde de maro, creează un fundal perfect pentru a te bucura de preparatele delicioase într-un decor prietenos.

Piesele de mobilier devin adevărate opere de artă sculpturale, aducând personalitate în spațiu.

Ornamente și detalii cu influențe boho își fac simțită prezența, adăugând un farmec aparte fiecărui element.

Dressing T.B.

De ce să alocăm o întreagă încăpere pentru depozitarea hainelor? Răspunsul este simplu: pentru a crea un spațiu bine organizat și funcțional unde poți avea acces facil la toate hainele și accesoriile preferate.

Astfel am creat un dressing în stil minimalist, cu influențe neoclasice, care să îndeplinească toate aceste nevoi.

Paleta de culori neutre, utilizată în combinație cu mobilierul sculptural cu uși frezate, va conferi dressingului un aspect modern și sofisticat. Mai mult decât atât, am inclus și câteva decorațiuni boho, pentru a încălzi și a adăuga un plus de personalitate încăperii.

Hol și hol intrare T.B.

Holul de intrare este adesea numit vestibul sau antreu și reprezintă zona care separă spațiul exterior de spațiul interior și privat al casei tale.

În general, stilul boho minimalist se concentrează pe utilizarea de materiale naturale, culori pastelate și forme simple. Prin urmare, în cazul în care spațiul vostru de intrare este mic, puteți încerca să mențineți paleta de culori la o scară cromatică minimală, astfel încât să nu devină prea aglomerat.

Nu trebuie să uităm nici de funcționalitatea holului de intrare, astfel încât să nu sacrificăm confortul pentru estetică. Pentru o maximizare a spațiului, puteți adăuga și câteva elemente multifuncționale, precum o bancă cu spațiu de depozitare.

Urmează holul, un spațiu de primire ce ne dezvăluie deja câteva elemente din restul amenajării.

Cu un stil modern minimalist cu influențe neoclasice și boho, acest hol are o paletă cromatică caldă și creează încă de la început o atmosferă primitoare și relaxantă.

Și pentru că știm cât de importante sunt animalele de companie în viața noastră, am creat o băncuță cu dublă funcționalitate. Aceasta este perfectă pentru a vă oferi un loc de odihnă, dar am inclus și o litieră și un culcuș pentru pisică, astfel încât să nu ocupe spațiu suplimentar.

Hol și hol intrare T.B.

Cu o abordare care păstrează același stil general întâlnit în întreaga amenajare, terasa noastră boho aduce o atmosferă cozy și te conectează mai mult cu natura înconjurătoare.

Folosind piese de mobilier atent selecționate, realizate din lemn și ratan, am reușit să aducem elemente naturale și calde în designul terasei noastre.

Astfel, o canapea din ratan cu perne moi și colorate este locul perfect pentru a te relaxa în voie, savurând o cafea proaspătă în diminețile senine. Adaugă perne decorative cu modele etnice sau florale și texturi variate pentru a aduce un plus de personalitate și a te face sa te relaxezi în voia gândurilor tale.

Amenajarea terasei exterioare în stil boho te va ajuta să te relaxezi și să te bucuri de natură într-un cadru prietenos și confortabil.

Solicită o ofertă

Hai să descoperim împreună tot potențialul spațiului tău!

    Solicită și