Bucătăria și locul de luat masa R.N.

Suprafața

54mp

Se spune că bucătăria este sufletul apartamentului sau al casei și preluând obiceiurile americane, aceasta a devenit predominant și zona noastră de întâlnire.

Designul este unul modern, având diferite inserții ale stilului industrial care subliniază liniile clare, elementele structurale aparente și funcționalitatea mobilierului.

Dacă bucătăria este una simplă în care accentele industriale brute exprimă masculinitatea, locul de luat masa iasă în evidență prin tapetul abstract și dinamic ce echilibrează întreaga amenajare.

Paleta cromatică poate părea sobră la prima vedere, însă prin contrastul alb-negru, accentele de culoare sunt cu atât mai bine puse în evidență, dând viață spațiului.

Dormitor R.N.

Designul dormitorului este unul modern, având diferite inserții ale stilului industrial care subliniază liniile clare, elementele structurale aparente și funcționalitatea mobilierului.

Pereții verticali devin elementele cele mai importante, deoarece aceștia se transformă într-o pictură care ilustrează o poveste dinamică. Compoziția se regăsește în întreaga amenajare sub diferite elemente.

Mobilierul este definit prin linii simple, forme geometrice clare și suprafețe netede. Am optat pentru o abordare simplistă, fiind atenți totuși la funcționalitatea acestuia.

Astfel, amenajarea prezintă un concept unic, ilustrând viața secretă a culorilor care pun în valoare materialitățile pieselor de mobilier.

Living R.N.

Livingul este unul din spațiile de relaxare din ceea ce numim noi “acasă”, în care ne dorim să ne simțim bine și confortabil.

Amenajarea la care noi ne-am gândit pentru acest spațiu reflectă mișcarea artistică care are la bază artele vizuale, simplitatea liniilor drepte, acuratețea și elementele decorative. Prin elementele de artă ne-am dorit să expunem o poveste clară, bine definită, care exprimă un sentiment prin formele regăsite în interior.

Așadar, când vorbim de pereții verticali, elementele cele mai importante din living, aceștia se transformă într-o “pictură” care spune povestea redată printr-o compoziție dinamică.

Iluminatul de accent precum benzile led, aplicele și lampadarul, împreună cu șemineul, creează o atmosferă plăcută și relaxantă, o atmosferă pe care fiecare vrem să o avem când ajungem acasă.

Solicită o ofertă

Hai să descoperim împreună tot potențialul spațiului tău!

    Solicită și