Productivitate în Stil

Suprafața

61mp

Biroul acestui proiect a fost amenajat în stil minimalist cu inserții industriale, ce poate fi o sursă de inspirație pentru cei care își doresc un spațiu de lucru funcțional și modern.

Gama cromatică neutră, piesele de mobilier simple și iluminatul general punctual care marchează cu atenție zonele principale ale biroului, creează o atmosferă relaxantă și liniștitoare, perfectă pentru concentrare și creativitate.

Un alt element cheie este utilizarea liniilor verticale de tip baghetă pe suprafața pereților, accentuând în mod deosebit zona patului. De asemenea, mobilierul cu fronturi frezate aduce o notă suplimentară de eleganță întregului decor.

Așa că lasă-ți imaginația să zboare și creează-ți un birou care să te inspire, un adevărat refugiu de creativitate și productivitate!

Transformă-ți bucătăria într-un spațiu modern și elegant cu ajutorul griului antracit!

De ce ar trebui să integrezi nuanța gri în designul tău interior? Deși poate părea la prima vedere o culoare monotonă și fără personalitate, griul antracit adaugă profunzime și rafinament.

Acesta creează totodată o atmosferă elegantă și sofisticată, dându-i un aspect modern și urban.

Compoziția volumetrică bine definită a barului delimitează fizic zona de bucătărie față de zona de living, fără a impune însă o barieră vizuală. Astfel, se face o trecere lină de la un spațiu la altul, creând o amenajare unitară și organizată.

Zona de dining – inima casei

Zona de dining poate fi mai mult decât o simplă masă! Aceasta poate reprezenta inima casei, fiind mereu în centrul atenției.

Designul pe care îl propunem pentru un astfel de spațiu este unul minimalist, cu o paletă cromatică ce se bazează pe contrast, cu tonuri închise și neutre, care creează un sentiment de eleganță.

Pereții vopsiți în alb contrastează frumos cu lumina naturală și inundă spațiul.Ferestrele mari permit ca lumina naturală să se reverse în cameră, creând o atmosferă caldă și primitoare.

Mobilierul este elegant și discret, cu linii curate și o estetică minimalistă.

Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt – vizitați-ne și descoperiți!

Dormitor matrimonial M.F.

Dormitorul este locul unde oamenii își petrec timpul dormind și odihnindu-se, dar poate fi, de asemenea, un spațiu pentru relaxare, citit, meditație sau alte activități care implică liniște și confort.

Piesa de rezistență a dormitorului este reprezentată de patul de tip floating bed (pat plutitor) ce aduce un element distinctiv și modern în orice dormitor și este realizat prin retragerea structurii de rezistență a acestuia. Iluminarea ambientală de tip LED poate fi un mod excelent de a crea profunzime, un contrast puternic între lumină și întuneric, precum și o atmosferă relaxantă și reconfortantă.

Un alt aspect practic și interesant al acestei camere este ușa de la baie, care a fost integrată și ascunsă în dulap. Aceasta nu numai că oferă o notă de mister, ci și ascunde zona de baie, creând un aspect mai ordonat al camerei.

Holul de intrare – cartea de vizită a casei tale!

Oglinda este o alegere ideală pentru holul de intrare. Pe lângă faptul că îți oferă posibilitatea să-ți verifici rapid aspectul înainte de a ieși din casă, o oglindă poate să mărească spațiul și să-l facă să pară mai luminos.

O oglindă iluminată cu bandă LED poate crea un joc interesant de umbre și lumini, care poate adăuga un plus de personalitate spațiului.

Mobilierul este simplu și minimalist, accentul fiind pus pe funcționalitate. Piesele de mobilier sculpturale, precum un taburet din lemn masiv, pot să aducă un accent interesant în hol.

Un alt aspect practic și interesant al acestei camere este ușa de la baie, care a fost integrată și ascunsă în dulap. Aceasta nu numai că oferă o notă de mister, ci și ascunde zona de baie, creând un aspect mai ordonat al camerei.

Living

Peretele de accent cu riflaje și iluminare LED în zona de TV este elementul cheie al living-ului. Acesta creează un efect vizual impresionant și adaugă adâncime și textură încăperii.

Jocul de lumini și umbre redă o atmosferă relaxantă și confortabilă și este pus în valoare în întreaga amenajare. Astfel se creează o atmosferă elegantă, misterioasă și masculină, care te invită să explorezi și să descoperi fiecare detaliu.

Biblioteca din nișă creează un joc compozițional interesant și reprezintă un loc perfect pentru depozitarea cărților și al obiectelor de decor.

Beneficiarul a dorit să integrăm culori închise în amenajare, acestea contribuind la crearea unei atmosfere intime, adăugând profunzime și personalitate încăperii.

Formele geometrice circulare marchează zonele principale și contrastează formele liniare ce predomină întreaga amenajare. Acest contrast adaugă dinamicitate și vitalitate încăperii.

Solicită o ofertă

Hai să descoperim împreună tot potențialul spațiului tău!

    Solicită și