Line House – un spațiu de vis

Suprafața

94mp

Spațiul se regăseste la nivelul parterului și cuprinde un vestibul, un living, o zonă de servit masa, alături de o zonă de socializare și una în care este prezentă circulația verticală.

Amenajarea are ca scop principal iluminarea generală a încăperilor regăsite la nivelul parterului într-un mod cât mai creativ.

Conceptul amenajării are la bază elementul principal al limbajului plastic, „linia”.

Amenajarea este una modernă datorită elementelor geometrice regăsite în interior care tind spre forme clare și raționale, negând orice alte forme organice.

Valoarea estetică a luminii reprezintă un concept fundamental în designul interior, lumina reușind să scoată din anonimat orice spațiu, contribuind semnificativ la succesul unui proiect de amenajare.

Respectiv, în cadrul acestui proiect, amenajarea prezintă un concept unic care integrează natura în interior prin diferite elemente și, totodată oferă un spectacol de umbre și lumini ce pune în valoare materialitățile pieselor de mobilier.

Proiectul a câștigat Premiul II, dar si Premiul de Popularitate în cadrul Concursului Kagi Lighting Design, organizat de Traccia #EyeDelighting.

Dacă aveți nevoie de serviciile noastre sau dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Solicită o ofertă

Hai să descoperim împreună tot potențialul spațiului tău!

    Solicită și