Noir Chic: Interior cu Accente de Negru

Suprafața

50mp

Nr camere

2

Nr băi

1
Conceptul amenajării dormitorului ilustrează stilul minimalist reprezentat prin forma geometrică și simplitatea pieselor de mobilier. Textura de lemn, modelul floral al tapetului și plantele regăsite în spațiu aduc natura la interior.
Astfel, amenajarea creează o atmosferă calmă, plăcută și relaxantă datorită gamei cromatice și a peretelui de accent. Suprafața considerabilă a oglinzilor de la nivelul dulapului a fost introdusă pentru a mări vizual întreg spațiul.
Design-ul open space-ului are la bază câteva elemente care încearcă redarea echilibrului, însă culoarea este elementul care are cel mai mare impact. Non-culoarea negru poate fi considerată adeseori deprimantă, dar și elegantă, misterioasă și sofisticată. Tot negrul este cel care prin gravitatea lui creează un contrast puternic și pune în valoare celelalte culori.
Conceptul amenajării ilustrează un stil industrial, minimalist în care natura se regăsește prin materialitatea pieselor de mobilier și a plantelor regăsite în spațiu. Modelul floral al tapetului accentuează și mai mult prezența naturii, creând astfel o atmosferă plăcută și caldă. Prin reflexive și oglindire, accentele metalice aurii conferă amenajării o manieră luxuriantă.

Următorul proiect ↗

Casă în stil norvegian

Solicită o ofertă

Hai să descoperim împreună tot potențialul spațiului tău!

    Solicită și