Birou A.B.

Suprafața

71mp

Biroul este un spațiu important al casei, deoarece este locul în care îți poți desfășura diverse activități profesionale sau creative.

Avantajul de a avea biroul acasă constă în posibilitatea de a crea o atmosferă exact așa cum ne dorim. Dacă la serviciu poate fi mai greu să ai un cuvânt de zis în privința decorului, acasă lucrurile stau cu totul altfel, pentru că tu deții controlul.

Chiar dacă este recomandat să te orientezi către o cromatică simplă – alb, gri – culoarea canapelei păstrează tema generală a amenajării.

Dacă urmărim sa păstrăm funcționalitatea, direcția estetică și feeling-ul de acasă, amenajarea unui birou la noi acasă nu este deloc complicată, așa cum îl percepem fiecare dintre noi ca fiind ideal.

Baie A.B.

Amenajarea băii este una minimalistă, în care s-a urmărit crearea unui spațiu funcțional.

Mobilierul regăsit în spațiu este definit prin linii simple și forme geometrice clare.

Deși gama cromatică este una caldă și pastelată, jocul culorilor plăcilor ceramice de tip hexagon creează o atmosferă veselă, plăcută și feminină.

Dormitor A.B.

Este vorba despre un spațiu de doar 8 mp, un dormitor de dimensiuni reduse, simplu, primitor și funcțional. care a fost amenajat cu o mobilare minimală, dar care nu face compromisuri în privința confortului.

Pentru a crea o atmosferă primitoare și caldă, am optat pentru culori deschise, care să lumineze și să încălzească spațiul.

Tăblia patului a fost aleasă cu atenție, fiind un element important atât din punct de vedere funcțional, cât și vizual, ajutând la încadrarea zonei de dormit.

Open space A.B.

Vă prezentăm un proiect în care designul minimalist se contopește cu elemente neoclasice și industriale, pentru a crea un spațiu unic.

În acest proiect am pus accentul pe fluiditate și funcționalitate, astfel încât spațiul să poată fi utilizat în multiple moduri. Autenticitatea și farmecul locului au fost păstrate prin parchetul vechi și elementele vitrate.

Spațiul este compartimentat în patru zone importante: o zonă de living, o zonă de depozitare, o zonă de lucru și o zonă de luat masa. Zona de stat este accentuată prin diferențierea culorilor, cu un tapet și o nuanță de gri, adăugând personalitate și sentimentul de confort.

Contrastul cald-rece este realizat de această dată prin finisaje calde și o gamă cromatică rece cu nuanțe deschise pentru a reda un spațiu aerisit, creând totodată un echilibru perfect.

Grup sanitar A.B.

Amenajarea băii este una minimalistă, în care s-a urmărit crearea unui spațiu funcțional care iasă în evidență prin culoare.

În ajutorul plăcilor de faianță colorate tip terazzo vine corpul de chiuvetă de un galben strălucitor. Cromaticii colorate și vibrante i se alătură textura caldă a lemnului care echilibrează întreaga amenajare.

Solicită o ofertă

Hai să descoperim împreună tot potențialul spațiului tău!

    Solicită și