The Village Soul

Șag

S-a dorit o bucătărie închisă fizic, însă nu și vizual. Din acest considerent am ales o închidere cu sticlă transparentă, pentru a păstra relația vizuală între living, dining și bucătărie. Bucătăria este una generoasă, simplă, ergonomică și adaptată la racordurile utilităților deja existente.

Livingul este despărțit vizual de dining printr-un panou decorativ, ambele aerisite, fără a încărca cu mult mobilier.

În concepția noastră, un dressing este doar o încăpere cu multe dulapuri de depozitare, oglindă și băncuță. Și asta poate și prin prisma faptului că în dressing nu primești vizitatori. Da, suntem de acord, doar că noi ne-am dorit mai mult. Am vrut să aducem imaginea unui showroom de profil, cu articole expuse la vedere, multe oglinzi și lumini direcționate.

Holul este unul simplu, cu spații de depozitare atât pentru geci, cât și pentru pantofi. Elementele cu dublă funcțiune (depozitare + loc de stat) au un plus de valoare în astfel de spații.

Am propus o baie simplă, în stil scandinav, unde elemente brute precum metal, lemn, piatră, sticlă se contopesc și armonizează spațiul.

#thevillagesoul #randăripilot #interiordesign #housedesign #atmospheredesign

01

Propunere inițială

str. Theodor Pallady nr. 4B, Timișoara
office@atmospheredesign.ro
0799 219 507