Newtork Apartament

str. Felix (Calea Aradului), Timișoara

Apartamentul fiind situat la un etaj superior, cu deschidere spre est, are ca priveliște unul dintre cele mai mari bulevarde ale Timișoarei, Calea Aradului.

Beneficiarul: un tânăr inginer stabilit în Timișoara de ani buni.

Cea mai importantă cerință a fost funcționalizarea spațiilor și optimizarea mobilierului într-un apartament de dimensiuni relativ reduse, ce era deja finisat.

Această amenajare se bucură de actualitatea design-ului modern ce se îmbină cu accente ale design-ului scandinav. Liniile curate ale mobilierului optim gândit pentru fiecare spațiu în parte face din spațiul prezentat unul funcțional.

Atmosfera generală a amenajării nu este una formală, deoarece se urmărește confortul.

Paleta de culori păstrează un echilibru al naturalului cu un stil atemporal al culorilor neutre, subtile și monocromatice, cu accente îndrăznețe de turqoise, ce însuflețesc spațiul.

HOL INTRARE

Atât într-un apartament de dimensiuni mari, cât și într-unul cu dimensiuni mai restrânse, nevoia de depozitare este primordială. Locul de șezut din coridor rupe linia dulapului masiv și face legătura cu living-ul printr-o etajeră deschisă.

LIVING

Povestea amenajării din living s-a țesut în jurul cerințelor beneficiarului, și anume: jocul și prietenii. Fie că vorbim de jocuri de societate sau de o seară de film alături de cei apropiați, living-ul trebuie să fie unul primitor și confortabil. Tot aici regăsim zona de dining, alături de barul pentru vinuri, o altă dorință a clientului.

BUCĂTĂRIE

Aici regăsim un spațiu de dimensiuni mici, organizat eficient. S-a integrat tot ceea ce avea nevoie clientul, reușind, de asemenea, să păstrăm impresia unui spațiu aerisit.

01

Poze spațiu

02

Plan & schițe

03

 Propunere finală

str. Theodor Pallady nr. 4B, Timișoara
office@atmospheredesign.ro
0799 219 507