01

Studio de design interior și proiectare mobilier Timișoara.

Atmosphere Design este cel mai nou studio de design interior și proiectare de mobilier din Timișoara. După cum o spune și numele, „Atmosfera” este cuvântul cheie pe care ne bazăm atunci când creăm un ambient reprezentativ pentru tine.

02

Servicii complete de amenajări și design interior.

Oferim servicii complete de amenajări și design interior la cheie, personalizăm fiecare proiect și obiect propus în cadrul amenajării, oferim consultanță, suport tehnic, randări 3D, planuri tehnice și de detaliu, iar alături de parteneri ne ocupăm de project management și gestionarea bugetului alocat amenajării.

03

Fuziune între stil, funcționalitate și estetică.

Cu siguranță fiecare proiect este o provocare, iar pentru a ne putea raporta la cerințele tale când amenajăm spațiul care va deveni „acasă”, dorim să aflăm de la tine ce îți place, ce pasiuni ai și ce te face fericit. Astfel, nevoile clientului împreună cu creativitatea noastră dau identitate fiecărui proiect.

Atmosphere Design se concentrează pe fuziunea între stil, funcționalitate și estetică și este aici pentru orice provocare în materie de design interior.

Echipa Atmosphere Design este una tânără și dinamică
cu idei inovative și actuale. Este formată dintr-un arhitect și un designer de interior, ambii la început de drum.

ECHIPA

FLAVIUS MIHĂILĂ

ARIANA CARLAONȚ

PARTENERI

Benjamin Moore își fabrică propriile rășini și coloranți, care oferă performanțe superioare și proprietăți de aplicare pentru fiecare produs. Împreună cu selecția incomparabilă de culori autentice, produsele sunt formulate pentru a te ajuta să obți rezultate frumoase și de durată.

La ora actuală, San Marco Group Spa este lider italian în producția și comercializarea materialelor pentru zugrăvit și vopsire profesională pentru construcții, numără 10 unități de producție și exportă în peste 100 de țări din lume.

În 1886, Robert Bosch a înfiinţat „Atelierul de mecanică fină şi inginerie electrică” în Stuttgart. Acesta a fost momentul naşterii companiei care astăzi operează la nivel global. Încă de la început, compania s-a remarcat prin inovaţie şi implicare socială.

Oferă o gamă completă de bucătarii clasice și moderne complet echipate, produse în Germania și croite perfect pentru spațiul tău. Pe lângă seriozitate, profesionalism și punctualitate, oferă garanția prețului, garanția serviciului și garanția calității.

Piastrelle este unul dintre cei mai specializați furnizori de materiale pentru finisaje în construcții și amenajări interioare din România. În prezent își dezvoltă propria rețea de retail și a deschis depozite în mai multe orașe ale țării.

De peste 100 de ani compania depune eforturi pentru a oferi produse de cea mai înaltă calitate, o livrare promptă și un serviciu de consiliere adecvat. În lumea vopselelor și materialelor RÖFIX se pun în permanență accent pe concepte menite să aducă oamenii și arhitectura la unison.

Cei de la Olistore sunt dedicați și pasionați muncii lor. Aceștia spun că „Mobila nu e doar ceva pe care să îți ții lucrurile. Face parte din rutina zilnică, din obiceiurile tale și din momentele petrecute cu familia și prietenii. Ea respiră cu tine. E martora bucuriilor și tristeților tale. E prietena ta!”.

Produce și comercializează soluții integrate pentru bucătărie și baie. Ceea ce oferă aceștia este mai mult decât un produs destinat bucătăriei sau băii, este visul prin care vieţile noastre şi lumea în care trăim devin mai frumoase, mai prietenoase, mai apropiate.

Este furnizor de soluții inovatoare și profesionale pentru corpuri de iluminat, care permit crearea unei atmosfere sofisticate și confortabile, precum și experimentarea, într-un mod unic și inedit, a interacțiunii dintre lumina și arhitectura spațiului.

Fondată în inima uneia dintre cele mai productive zone ale Italiei, s-a extins și a ajuns să ofere arhitecţilor şi designerilor din întreaga lume o paletă completă de efecte de texturare şi tencuieli decorative pentru interior şi exterior, inclusiv soluții de acoperire pentru fațade moderne și clădiri istorice.

Cei de la Design Plus consideră că mobilierul este întotdeauna special, iar alegerea acestuia necesită o atenție sporită. Trebuie ținut cont, pe lângă design-ul deosebit, de funcționalitate, poziționare ergonomică, fiabilitate, lumină și alte aspecte și cerințe suplimentare, în funcție de necesitățile fiecărui client.

Reflectă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. În viziunea acestora, orice client, indiferent de bugetul pe care îl are la dispoziție, merită un tratament VIP și i se oferă din primul moment un consilier personal dedicat, care își asumă responsabilitatea întregului proces.

Preocuparea constantă a firmei de a asigura partenerilor săi cele mai inovative produse, la un raport optim de calitate-preţ, a dus la construirea unei game sortimentale complexe şi dinamice, în pas cu cerinţele mereu în schimbare ale partenerilor de afaceri.

Misiunea companiei este să se asigure că oamenii se simt mult mai confortabil și în siguranță în spațiile în care locuiesc sau își desfășoară activitatea atunci când Caparol le decorează și le protejează.

Din 1984, fabrica italiană Ceramiche Mariner oferă servicii profesionale și distribuie produse de calitate diferitelor companii. Valorile esențiale ale firmei sunt specializarea, designul, cercetarea, tehnologia și calitatea.

Casa Preziosa oferă o varietate largă de modele de mobilier, produs în Italia. Îți poți alege mobilierul potrivit fiecărei încăperi din locuința ta, oferind calitatea și design-ul necesar, pentru a crea un cămin cald, plăcut și armonios.

Ușile reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale locuinței tale. Cu toții ne dorim să ne simțim în siguranță în propria noastră casă, iar ușa de la intrare, pe lângă un design plăcut și o calitate premium, trebuie să ofere și siguranța de care avem nevoie.

Colecțiile acestora de mobilier, pereți, uși, podele și plinte sunt proiectate cu atenție la detalii, calitate și funcționalitate. Se poate crea un interior frumos și complet adaptat nevoilor și stilului de viață al fiecărui client.

Indiferent că ești în căutarea unei figuri umane/animale, a unui tablou sau a unei fântâni de bronz pentru design interior/exterior, catalogul acestora dispune de o multitudine de opțiuni, în toate design-urile, mărimile și pentru fiecare buget.

Cuvintele celor de la Pastel Ceramica: „Casa ta îţi seamănă, te reprezintă, iar personalitatea ta se reflectă în ea. Finisajele pe care le alegi vorbesc despre tine, despre ceea ce ești și despre cum îți dorești să te simți atunci când pășești acasă.”.

Pentru MasWood mobilierul la comandă reprezintă un mod de a comunica, deoarece exprimă o parte din personalitatea clienților. Fiecare piesă pe care o realizează este specială, concepută cu atenție la detalii și construită să reziste timp de generații.

Hansen oferă frumusețe și ergonomie pentru o viață echilibrată la birou. Aceștia consideră că prin ergonomie și design putem atinge acea stare de spirit care ne va duce către cele mai bune versiuni ale noastre.

Domafon sunt specialiști recunoscuți în partea de Vest a țării în segmentul de tapițerie. Îi caracterizează, îi definește și îi recomandă stilul deosebit. Pentru aceștia reprezintă un atu, o particularitate dezvoltată în timp, adoptată și modelată.

Lighting Boutique oferă o varietate de modele de corpuri de iluminat interiore atât moderne, cât și clasice sau tradiționale. De asemenea, oferă și corpuri de iluminat exterioare și diverse decorațiuni pentru înfrumusețarea locuinței tale.

Informațiile vor fi disponibile în curând!

str. Theodor Pallady nr. 4B, Timișoara
office@atmospheredesign.ro
0799 219 507